Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Дейниченко Г. 
Інноваційне ультразвукове оброблення рибної сировини / Г. Дейниченко, Д. Горєлков, В. Червоний, Д. Дмитревський, Ш. Атаханов // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 45-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_6
  Повний текст PDF - 322.978 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Горєлков Д.
  • Червоний В.
  • Дмитревський Д.
  • Атаханов Ш.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. Інноваційне ультразвукове оброблення рибної сировини / Г. Дейниченко, Д. Горєлков, В. Червоний, Д. Дмитревський, Ш. Атаханов // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 45-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського