Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Грушецький Р. 
Інноваційні технології смакових харчових добавок / Р. Грушецький, І. Гриненко, van Klink Hans // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 36-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_5
  Повний текст PDF - 200.216 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Грушецький Р.
  • Гриненко І.
  • Hans v.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Грушецький Р. Інноваційні технології смакових харчових добавок / Р. Грушецький, І. Гриненко, van Klink Hans // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 36-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського