Наукова періодика України | Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації | ||
Тищенко О. Інноваційні технології дресінгів із використанням напівфабрикатів ліпідів харчової сировини капсульованих / О. Тищенко, П. Пивоваров, О. Нагорний, Peinado J. M. Olmo // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 12-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тищенко О. Інноваційні технології дресінгів із використанням напівфабрикатів ліпідів харчової сировини капсульованих / О. Тищенко, П. Пивоваров, О. Нагорний, Peinado J. M. Olmo // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 12-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |