Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Земліна Ю. 
Тенденції розвитку готельного бізнесу України / Ю. Земліна, О. Ліфіренко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 121-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_11
  Повний текст PDF - 291.444 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Земліна Ю.
  • Ліфіренко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Земліна Ю. Тенденції розвитку готельного бізнесу України / Ю. Земліна, О. Ліфіренко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 121-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського