Наукова періодика України | Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації | ||
Завадинська О. Ю. Інноваційні технології господарювання в ресторанному бізнесі / О. Ю. Завадинська // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 93-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Завадинська О. Ю. Інноваційні технології господарювання в ресторанному бізнесі / О. Ю. Завадинська // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 93-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |