Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Тонких О. Г. 
Характеристика методів менеджменту в ресторанному бізнесі / О. Г. Тонких, О. В. Олійник // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 81-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_8
  Повний текст PDF - 219.963 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тонких О.
  • Олійник О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тонких О. Г. Характеристика методів менеджменту в ресторанному бізнесі / О. Г. Тонких, О. В. Олійник // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 81-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тонких Олексій Григорович (економічні науки)
  • Олійник Олександр Володимирович (економічні науки)
  • Олійник Оксана Вікторівна (економічні науки)
  • Олійник Олександр Васильович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського