Наукова періодика України | Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації | ||
Тонких О. Г. Характеристика методів менеджменту в ресторанному бізнесі / О. Г. Тонких, О. В. Олійник // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 81-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тонких О. Г. Характеристика методів менеджменту в ресторанному бізнесі / О. Г. Тонких, О. В. Олійник // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 81-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |