Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Антоненко А. В. 
Інноваційні технології десертів із підвищеною біологічною цінністю / А. В. Антоненко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 32-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_5
  Повний текст PDF - 330.13 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Антоненко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Антоненко А. В. Інноваційні технології десертів із підвищеною біологічною цінністю / А. В. Антоненко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 32-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського