Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Русавська В. А. 
Категорія "якість" у контексті функціонування підприємств готельно-ресторанного бізнесу / В. А. Русавська // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 114-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_11
  Повний текст PDF - 221.898 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Русавська В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Русавська В. А. Категорія "якість" у контексті функціонування підприємств готельно-ресторанного бізнесу / В. А. Русавська // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 114-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського