Наукова періодика України | Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації | ||
Русавська В. А. Категорія "якість" у контексті функціонування підприємств готельно-ресторанного бізнесу / В. А. Русавська // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 114-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Русавська В. А. Категорія "якість" у контексті функціонування підприємств готельно-ресторанного бізнесу / В. А. Русавська // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 114-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |