Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Пилипів В. В. 
Інноваційний потенціал лідерства-служіння в готельному бізнесі / В. В. Пилипів // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 103-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_10
  Повний текст PDF - 204.819 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пилипів В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пилипів В. В. Інноваційний потенціал лідерства-служіння в готельному бізнесі / В. В. Пилипів // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 103-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пилипів Віталій Володимирович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського