Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Паламарек К. 
Розробка технології та визначення якості овочевих паст із йодовмісною сировиною / К. Паламарек // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 76-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_9
  Повний текст PDF - 498.27 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Паламарек К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Паламарек К. Розробка технології та визначення якості овочевих паст із йодовмісною сировиною / К. Паламарек // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 76-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського