Наукова періодика України | Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації | ||
Паламарек К. Розробка технології та визначення якості овочевих паст із йодовмісною сировиною / К. Паламарек // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 76-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Паламарек К. Розробка технології та визначення якості овочевих паст із йодовмісною сировиною / К. Паламарек // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 76-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |