Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Грищенко І. 
Дослідження фізико-хімічних параметрів селеновмісних олій / І. Грищенко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 57-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_7
  Повний текст PDF - 536.084 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Грищенко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Грищенко І. Дослідження фізико-хімічних параметрів селеновмісних олій / І. Грищенко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 57-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Грищенко Іван Михайлович (економічні науки)
  • Грищенко Ірина Миколаївна (1971–) (державне управління)
  • Грищенко Інна Іванівна (державне управління)
  • Грищенко Ірина Володимирівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського