Наукова періодика України | Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації | ||
Пересічний М. Якість кулінарної продукції функціонального призначення для студентів / М. Пересічний, С. Пересічна // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 42-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пересічний М. Якість кулінарної продукції функціонального призначення для студентів / М. Пересічний, С. Пересічна // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 42-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |