Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Пересічний М. 
Якість кулінарної продукції функціонального призначення для студентів / М. Пересічний, С. Пересічна // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 42-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_6
  Повний текст PDF - 724.994 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пересічний М.
  • Пересічна С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пересічний М. Якість кулінарної продукції функціонального призначення для студентів / М. Пересічний, С. Пересічна // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 42-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського