Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Земліна Ю. 
Педагогічні інновації у викладанні дисциплін циклу професійної та практичної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи / Ю. Земліна // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 100-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_11
  Повний текст PDF - 178.632 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Земліна Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Земліна Ю. Педагогічні інновації у викладанні дисциплін циклу професійної та практичної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи / Ю. Земліна // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 100-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського