Наукова періодика України | Розведення і генетика тварин | ||
Сірацький Й. 3. Хімічний і амінокислотний склад сиру з молока бурої і чорно-рябої худоби / Й. 3. Сірацький, В. В. Меркушин, О. І. Костенко, М. Д. Шустовська, В. В. Шапірко, Г. І. Шумяк, М. І. Кочиш // Розведення і генетика тварин. - 1996. - Вип. 28. - С. 117–120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_1996_28_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сірацький Й. 3. Хімічний і амінокислотний склад сиру з молока бурої і чорно-рябої худоби / Й. 3. Сірацький, В. В. Меркушин, О. І. Костенко, М. Д. Шустовська, В. В. Шапірко, Г. І. Шумяк, М. І. Кочиш // Розведення і генетика тварин. - 1996. - Вип. 28. - С. 117–120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_1996_28_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |