![]() | Наукова періодика України | ![]() | Регіональна економіка |
Водянка Л. Д. Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції / Л. Д. Водянка, Н. Я. Кутаренко // Регіональна економіка. - 2013. - № 1. - С. 185-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/regek_2013_1_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Водянка Л. Д. Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції / Л. Д. Водянка, Н. Я. Кутаренко // Регіональна економіка. - 2013. - № 1. - С. 185-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/regek_2013_1_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![]() |
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |