Наукова періодика України | Регіональна економіка | ||
Мороз С. Г. Собівартість у системі чинників конкурентоспроможного виробництва молока / С. Г. Мороз // Регіональна економіка. - 2010. - № 3. - С. 237-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/regek_2010_3_32 Обгрунтовано місце собівартості у системі чинників конкурентоспроможного виробництва продукції тваринництва з урахуванням особливостей функціонування даного ринку. Систематизовано основні чинники формування конкурентоспроможності на ринках продукції тваринництва, які обумовлюють досягнення конкурентних переваг на основі лідерства у собівартості. Досліджено стан і тенденції розвитку тваринництва у Харківській області. Здійснено аналіз досягненого рівня та структури собівартості окремих видів продукції тваринництва. Визначено за запропонованими показниками рівень конкурентоспроможності окремих видів продукції тваринництва та запропоновано здійснювати таку оцінку у різні за тривалістю періоди. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мороз С. Г. Собівартість у системі чинників конкурентоспроможного виробництва молока / С. Г. Мороз // Регіональна економіка. - 2010. - № 3. - С. 237-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/regek_2010_3_32.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |