Наукова періодика України | Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування | ||
Євстаф’єва В. О. Мікроструктурний аналіз якості ковбасних виробів різних видів / В. О. Євстаф’єва, В. В. Сорокова, В. В. Мельничук, С. С. Сорокова // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 35(2.2). - С. 207-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_35%282.2%29__51 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Євстаф’єва В. О. Мікроструктурний аналіз якості ковбасних виробів різних видів / В. О. Євстаф’єва, В. В. Сорокова, В. В. Мельничук, С. С. Сорокова // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 35(2.2). - С. 207-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_35(2.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |