Наукова періодика України Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування


Євстаф’єва В. О. 
Мікроструктурний аналіз якості ковбасних виробів різних видів / В. О. Євстаф’єва, В. В. Сорокова, В. В. Мельничук, С. С. Сорокова // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 35(2.2). - С. 207-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_35%282.2%29__51
  Повний текст PDF - 499.008 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Євстаф’єва В.
  • Сорокова В.
  • Мельничук В.
  • Сорокова С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Євстаф’єва В. О. Мікроструктурний аналіз якості ковбасних виробів різних видів / В. О. Євстаф’єва, В. В. Сорокова, В. В. Мельничук, С. С. Сорокова // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 35(2.2). - С. 207-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_35(2.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сорокова Вікторія Василівна (ветеринарні науки)
  • Мельничук Віталій Васильович (1986–) (ветеринарні науки)
  • Мельничук Володимир Васильович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського