Наукова періодика України Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування


Богатко Н. М. 
Критерії оцінки якості та безпечності м’ясних продуктів / Н. М. Богатко, Н. В. Букалова, Л. М. Богатко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 35(2.1). - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_35%282.1%29__8
  Повний текст PDF - 56.276 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Богатко Н.
  • Букалова Н.
  • Богатко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Богатко Н. М. Критерії оцінки якості та безпечності м’ясних продуктів / Н. М. Богатко, Н. В. Букалова, Л. М. Богатко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 35(2.1). - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_35(2.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Богатко Надія Михайлівна (ветеринарні науки)
  • Букалова Наталія Володимирівна (ветеринарні науки)
  • Богатко Леонід Мечиславович (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського