Наукова періодика України | Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування | ||
Богатко Н. М. Критерії оцінки якості та безпечності м’ясних продуктів / Н. М. Богатко, Н. В. Букалова, Л. М. Богатко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 35(2.1). - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_35%282.1%29__8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Богатко Н. М. Критерії оцінки якості та безпечності м’ясних продуктів / Н. М. Богатко, Н. В. Букалова, Л. М. Богатко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 35(2.1). - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_35(2.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |