Наукова періодика України | Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування | ||
Карпуленко М. С. Органолептичні та мікробіологічні показники консервів м'ясних за тривалого зберігання / М. С. Карпуленко, В. М. Муковоз, С. В. Обштат, В. О. Постоєнко, О. М. Якубчак, В. І. Хомутенко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2015. - Вип. 31(2). - С. 185-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2015_31%282%29__42 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Карпуленко М. С. Органолептичні та мікробіологічні показники консервів м'ясних за тривалого зберігання / М. С. Карпуленко, В. М. Муковоз, С. В. Обштат, В. О. Постоєнко, О. М. Якубчак, В. І. Хомутенко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2015. - Вип. 31(2). - С. 185-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2015_31(2)__42.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |