Наукова періодика України | Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування | ||
Коваль Г. М. Зміни органолептичних та фізико-хамічних показників в процесі зберігання яловичини / Г. М. Коваль, М. З. Паска, М. В. Фоміна // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2015. - Вип. 30(2). - С. 233-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2015_30%282%29__60 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коваль Г. М. Зміни органолептичних та фізико-хамічних показників в процесі зберігання яловичини / Г. М. Коваль, М. З. Паска, М. В. Фоміна // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2015. - Вип. 30(2). - С. 233-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2015_30(2)__60.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |