Наукова періодика України | Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування | ||
Яценко І. В. Біосенсорна характеристика м’яса курчат-бройлерів та м’ясного бульйону за збагачення раціону наномікроелементною кормовою добавкою "Мікростимулін" / І. В. Яценко, В. М. Кириченко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 29(2). - С. 218-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_29%282%29__60 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Яценко І. В. Біосенсорна характеристика м’яса курчат-бройлерів та м’ясного бульйону за збагачення раціону наномікроелементною кормовою добавкою "Мікростимулін" / І. В. Яценко, В. М. Кириченко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 29(2). - С. 218-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_29(2)__60.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |