Наукова періодика України | Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування | ||
Кандиба В. М. Особливості і деякі закономірності формування амінокислотного складу м'яса бичків різних порід в онтогенезі / В. М. Кандиба, Т. С. Войтенко, С. А. Михальченко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 29(1). - С. 32-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_29%281%29__6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кандиба В. М. Особливості і деякі закономірності формування амінокислотного складу м'яса бичків різних порід в онтогенезі / В. М. Кандиба, Т. С. Войтенко, С. А. Михальченко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 29(1). - С. 32-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_29(1)__6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |