Наукова періодика України Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування


Кандиба В. М. 
Особливості і деякі закономірності формування амінокислотного складу м'яса бичків різних порід в онтогенезі / В. М. Кандиба, Т. С. Войтенко, С. А. Михальченко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 29(1). - С. 32-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_29%281%29__6
  Повний текст PDF - 4.755 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кандиба В.
  • Войтенко Т.
  • Михальченко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кандиба В. М. Особливості і деякі закономірності формування амінокислотного складу м'яса бичків різних порід в онтогенезі / В. М. Кандиба, Т. С. Войтенко, С. А. Михальченко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 29(1). - С. 32-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_29(1)__6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Войтенко Тетяна Сергіївна (сільськогосподарські науки)
  • Михальченко Степан Адамович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського