Наукова періодика України Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування


Юхно В. М. 
Використання озону при зберіганні м'яса та м'ясопродуктів / В. М. Юхно // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 29(1). - С. 145-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_29%281%29__22
  Повний текст PDF - 1.63 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юхно В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юхно В. М. Використання озону при зберіганні м'яса та м'ясопродуктів / В. М. Юхно // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 29(1). - С. 145-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_29(1)__22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Юхно Віктор Миколайович (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського