Наукова періодика України Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування


Сердюков Я. К. 
Мікроструктура різних видів ковбаси "Докторська”, виготовлених українськими виробниками / Я. К. Сердюков, А. В. Вовковінська // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 28(2). - С. 101-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_28%282%29__21
  Повний текст PDF - 1.051 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сердюков Я.
  • Вовковінська А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сердюков Я. К. Мікроструктура різних видів ковбаси "Докторська”, виготовлених українськими виробниками / Я. К. Сердюков, А. В. Вовковінська // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 28(2). - С. 101-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_28(2)__21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сердюков Ярослав Костянтинович (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського