Наукова періодика України Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування


Прудніков В. Г. 
Аналіз стабільності фаршу ліверних ковбас в залежності від кількості внесеної печінки / В. Г. Прудніков, В. О. Попова, Ю. В. Коломієць // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 28(1). - С. 218-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_28%281%29__29
  Повний текст PDF - 1.709 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Прудніков В.
  • Попова В.
  • Коломієць Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Прудніков В. Г. Аналіз стабільності фаршу ліверних ковбас в залежності від кількості внесеної печінки / В. Г. Прудніков, В. О. Попова, Ю. В. Коломієць // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 28(1). - С. 218-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_28(1)__29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Прудніков Василь Григорович (сільськогосподарські науки)
  • Попова Вікторія Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського