Наукова періодика України Проблеми сучасного підручника


Левченко Н. Г. 
Інтеграція профорієнтаційної складової в зміст підручника "Кулінарія. 11 клас" / Н. Г. Левченко // Проблеми сучасного підручника. - 2013. - Вип. 13. - С. 140-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/psp_2013_13_18
  Повний текст PDF - 265.681 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Левченко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Левченко Н. Г. Інтеграція профорієнтаційної складової в зміст підручника "Кулінарія. 11 клас" / Н. Г. Левченко // Проблеми сучасного підручника. - 2013. - Вип. 13. - С. 140-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/psp_2013_13_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Левченко Фессалоніка Григорівна (педагогічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського