Наукова періодика України | Проблемы теории и истории архитектуры Украины | ||
Иванова И. Н. Основные принципы формирования архитектуры предприятий общественного питания быстрого обслуживания в условиях развивающегося рынка / И. Н. Иванова // Проблемы теории и истории архитектуры Украины. - 2017. - Вып. 17. - С. 124-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prtiau_2017_17_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Иванова И. Н. Основные принципы формирования архитектуры предприятий общественного питания быстрого обслуживания в условиях развивающегося рынка / И. Н. Иванова // Проблемы теории и истории архитектуры Украины. - 2017. - Вып. 17. - С. 124-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prtiau_2017_17_23. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |