Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Шугай М. О. Антагоністична активність як критерій відбору молочнокислих бактерій у біотехнології молочних ферментованих продуктів / М. О. Шугай // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шугай М. О. Антагоністична активність як критерій відбору молочнокислих бактерій у біотехнології молочних ферментованих продуктів / М. О. Шугай // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |