Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Шугай М. О. 
Антагоністична активність як критерій відбору молочнокислих бактерій у біотехнології молочних ферментованих продуктів / М. О. Шугай // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_15
  Повний текст PDF - 598.187 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шугай М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шугай М. О. Антагоністична активність як критерій відбору молочнокислих бактерій у біотехнології молочних ферментованих продуктів / М. О. Шугай // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського