Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Єресько Г. О. 
В`язкість замінників молочного жиру в області фазових переходів / Г. О. Єресько, С. І. Єрошенко, Д. В. Артемонов // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_14
  Повний текст PDF - 354.195 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Єресько Г.
  • Єрошенко С.
  • Артемонов Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Єресько Г. О. В`язкість замінників молочного жиру в області фазових переходів / Г. О. Єресько, С. І. Єрошенко, Д. В. Артемонов // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Єресько Георгій Олексійович (1936-2017) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського