Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Єресько Г. О. В`язкість замінників молочного жиру в області фазових переходів / Г. О. Єресько, С. І. Єрошенко, Д. В. Артемонов // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Єресько Г. О. В`язкість замінників молочного жиру в області фазових переходів / Г. О. Єресько, С. І. Єрошенко, Д. В. Артемонов // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |