Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Скульська І. В. Дослідження мікробіологічних показників бринзи, що виготовлена з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Скульська І. В. Дослідження мікробіологічних показників бринзи, що виготовлена з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |