Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Скульська І. В. 
Дослідження мікробіологічних показників бринзи, що виготовлена з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_13
  Повний текст PDF - 396.503 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скульська І.
  • Цісарик О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скульська І. В. Дослідження мікробіологічних показників бринзи, що виготовлена з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Скульська Інна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського