Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Галух Б. І. Перебіг протеолітичних процесів у розсольних сирах, виготовлених з молока різних видів тварин / Б. І. Галух // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Галух Б. І. Перебіг протеолітичних процесів у розсольних сирах, виготовлених з молока різних видів тварин / Б. І. Галух // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |