Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Каліновська Т. В. 
Особливості технології збивних цукеркових мас при використанні концентрату сироваткових білків в якості піноутворювача / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_9
  Повний текст PDF - 265.027 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Каліновська Т.
  • Оболкіна В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Каліновська Т. В. Особливості технології збивних цукеркових мас при використанні концентрату сироваткових білків в якості піноутворювача / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Каліновська Тетяна Віталіївна (технічні науки)
  • Оболкіна Віра Іллівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського