Писарець О. П. 
Структурно-механічні властивості тіста з композиційної суміші, що містить в своєму складі кукурудзяне борошно / О. П. Писарець, І. В. Голінка, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_7
  Повний текст PDF - 280.285 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Писарець О.
  • Голінка І.
  • Дробот В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Писарець О. П. Структурно-механічні властивості тіста з композиційної суміші, що містить в своєму складі кукурудзяне борошно / О. П. Писарець, І. В. Голінка, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Писарець Ольга Петрівна (технічні науки)
  • Дробот Віра Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського