Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Йовбак У. С. Фізико-хімічні властивості пектинів з різним ступенем етерифікації та обґрунтування умов їх використання в кондитерських виробах / У. С. Йовбак, В. В. Петренко, В. І. Оболкіна, І. В. Карпович // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Йовбак У. С. Фізико-хімічні властивості пектинів з різним ступенем етерифікації та обґрунтування умов їх використання в кондитерських виробах / У. С. Йовбак, В. В. Петренко, В. І. Оболкіна, І. В. Карпович // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |