Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Вербицький С. Б. 
Структура хлібобулочних виробів: порівняння результатів органолептичного та приладного оцінювання показників якості / С. Б. Вербицький, Л. В. Анісімова, Л. П. Тесленко // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_5
  Повний текст PDF - 253.626 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вербицький С.
  • Анісімова Л.
  • Тесленко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вербицький С. Б. Структура хлібобулочних виробів: порівняння результатів органолептичного та приладного оцінювання показників якості / С. Б. Вербицький, Л. В. Анісімова, Л. П. Тесленко // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Вербицький Сергій Борисович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського