Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Войцехівська Л. У. 
Вплив жирної олії з гарбузового насіння на якість варених ковбас / Л. У. Войцехівська, Т. В. Шелкова, І. Бєлова, В. Фомічев // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 107-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_23
  Повний текст PDF - 225.748 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Войцехівська Л.
  • Шелкова Т.
  • Бєлова І.
  • Фомічев В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Войцехівська Л. У. Вплив жирної олії з гарбузового насіння на якість варених ковбас / Л. У. Войцехівська, Т. В. Шелкова, І. Бєлова, В. Фомічев // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 107-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_23.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського