Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Крижська Т. А. 
Вибір бактеріального препарату для ферментації м`яса птиці / Т. А. Крижська, Ц. О. Король, С. Г. Даниленко, Н. Ф. Кігель, Н. Ф. Усатенко // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 98-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_22
  Повний текст PDF - 304.452 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крижська Т.
  • Король Ц.
  • Даниленко С.
  • Кігель Н.
  • Усатенко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крижська Т. А. Вибір бактеріального препарату для ферментації м`яса птиці / Т. А. Крижська, Ц. О. Король, С. Г. Даниленко, Н. Ф. Кігель, Н. Ф. Усатенко // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 98-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Крижська Тетяна Анатоліївна (технічні науки)
  • Даниленко Світлана Григорівна (технічні науки)
  • Усатенко Ніна Федорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського