Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Калмикова Г. Ф. 
Вплив температури зберігання на показники якості сиру термокислотного з ферментацією сирної маси / Г. Ф. Калмикова // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_15
  Повний текст PDF - 239.537 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Калмикова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Калмикова Г. Ф. Вплив температури зберігання на показники якості сиру термокислотного з ферментацією сирної маси / Г. Ф. Калмикова // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Калмикова Ганна Феодосіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського