Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Халікова Е. Ф. Вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість К+" на тривалість зберігання хлібобулочних виробів / Е. Ф. Халікова, О. А. Білик, В. І. Бондар // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Халікова Е. Ф. Вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість К+" на тривалість зберігання хлібобулочних виробів / Е. Ф. Халікова, О. А. Білик, В. І. Бондар // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |