Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Халікова Е. Ф. 
Вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість К+" на тривалість зберігання хлібобулочних виробів / Е. Ф. Халікова, О. А. Білик, В. І. Бондар // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_13
  Повний текст PDF - 313.944 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Халікова Е.
  • Білик О.
  • Бондар В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Халікова Е. Ф. Вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість К+" на тривалість зберігання хлібобулочних виробів / Е. Ф. Халікова, О. А. Білик, В. І. Бондар // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Халікова Есьма Фаїківна (технічні науки)
  • Білик Олена Анатоліївна (технічні науки)
  • Білик Олександр Анатолійович (технічні науки)
  • Бондар Володимир Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського