Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Тарасенко І. В. 
Вплив безглютенового борошна на вафельні вироби та перебіг технологічних процесів / І. В. Тарасенко, В. В. Дорохович, С. А. Іванов // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 36-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_10
  Повний текст PDF - 249.426 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тарасенко І.
  • Дорохович В.
  • Іванов С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тарасенко І. В. Вплив безглютенового борошна на вафельні вироби та перебіг технологічних процесів / І. В. Тарасенко, В. В. Дорохович, С. А. Іванов // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 36-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дорохович Вікторія Віталіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського