Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Тарасенко І. В. Вплив безглютенового борошна на вафельні вироби та перебіг технологічних процесів / І. В. Тарасенко, В. В. Дорохович, С. А. Іванов // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 36-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тарасенко І. В. Вплив безглютенового борошна на вафельні вироби та перебіг технологічних процесів / І. В. Тарасенко, В. В. Дорохович, С. А. Іванов // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 36-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |