Наукова періодика України Приватне та публічне право


Запотоцька О. В. 
Законодавчі підходи щодо поняття та особливостей харчових продуктів / О. В. Запотоцька // Приватне та публічне право. - 2018. - № 3. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prpulaw_2018_3_9
  Повний текст PDF - 170.121 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Запотоцька О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Запотоцька О. В. Законодавчі підходи щодо поняття та особливостей харчових продуктів / О. В. Запотоцька // Приватне та публічне право. - 2018. - № 3. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prpulaw_2018_3_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Запотоцька Олена Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського