Наукова періодика України | Приватне та публічне право | ||
Запотоцька О. В. Законодавчі підходи щодо поняття та особливостей харчових продуктів / О. В. Запотоцька // Приватне та публічне право. - 2018. - № 3. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prpulaw_2018_3_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Запотоцька О. В. Законодавчі підходи щодо поняття та особливостей харчових продуктів / О. В. Запотоцька // Приватне та публічне право. - 2018. - № 3. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prpulaw_2018_3_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |