Наукова періодика України | Проблеми остеології | ||
Гавриш А. В. Фортифікація борошняної кулінарної продукції вітаміном D / А. В. Гавриш, В. В. Поворознюк, О. В. Нєміріч, Н. І. Балацька, В. Ф. Доценко, Л. Л. Синьоок // Проблеми остеології. - 2013. - Т. 16, № 2. - С. 62-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prost_2013_16_2_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гавриш А. В. Фортифікація борошняної кулінарної продукції вітаміном D / А. В. Гавриш, В. В. Поворознюк, О. В. Нєміріч, Н. І. Балацька, В. Ф. Доценко, Л. Л. Синьоок // Проблеми остеології. - 2013. - Т. 16, № 2. - С. 62-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prost_2013_16_2_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |