Наукова періодика України Проблеми остеології


Гавриш А. В. 
Фортифікація борошняної кулінарної продукції вітаміном D / А. В. Гавриш, В. В. Поворознюк, О. В. Нєміріч, Н. І. Балацька, В. Ф. Доценко, Л. Л. Синьоок // Проблеми остеології. - 2013. - Т. 16, № 2. - С. 62-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prost_2013_16_2_18
  Повний текст PDF - 312.822 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гавриш А.
  • Поворознюк В.
  • Нєміріч О.
  • Балацька Н.
  • Доценко В.
  • Синьоок Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гавриш А. В. Фортифікація борошняної кулінарної продукції вітаміном D / А. В. Гавриш, В. В. Поворознюк, О. В. Нєміріч, Н. І. Балацька, В. Ф. Доценко, Л. Л. Синьоок // Проблеми остеології. - 2013. - Т. 16, № 2. - С. 62-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prost_2013_16_2_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Поворознюк Василь Валерійович (медичні науки)
  • Поворознюк Владислав Володимирович (1954–2021) (медичні науки)
  • Балацька Наталія Іванівна (медичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського