Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Ємцев В. І. 
Вдосконалення механізму ціноутворення і його вплив на розвиток конкурентоспроможності підприємств цукрової галузі / В. І. Ємцев, І. В. Ємцева // Продовольчі ресурси. Серія : Економічні науки. - 2015. - № 4. - С. 49-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/precon_2015_4_10
  Повний текст PDF - 276.962 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ємцев В.
  • Ємцева І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ємцев В. І. Вдосконалення механізму ціноутворення і його вплив на розвиток конкурентоспроможності підприємств цукрової галузі / В. І. Ємцев, І. В. Ємцева // Продовольчі ресурси. Серія : Економічні науки. - 2015. - № 4. - С. 49-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/precon_2015_4_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ємцев Віктор Іванович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського