Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Труш Ю. Л. 
Удосконалення контролю якості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш // Продовольчі ресурси. Серія : Економічні науки. - 2014. - № 3. - С. 145-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/precon_2014_3_22
  Повний текст PDF - 263.156 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Труш Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Труш Ю. Л. Удосконалення контролю якості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш // Продовольчі ресурси. Серія : Економічні науки. - 2014. - № 3. - С. 145-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/precon_2014_3_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Труш Юлія Леонідівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського