Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Божко Н. В. 
Розробка м'ясомістких варено-копчених ковбас з м’ясом регіональної аквакультури / Н. В. Божко // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 35-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_6
  Повний текст PDF - 232.442 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Божко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Божко Н. В. Розробка м'ясомістких варено-копчених ковбас з м’ясом регіональної аквакультури / Н. В. Божко // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 35-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського