Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Божко Н. В. Розробка м'ясомістких варено-копчених ковбас з м’ясом регіональної аквакультури / Н. В. Божко // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 35-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Божко Н. В. Розробка м'ясомістких варено-копчених ковбас з м’ясом регіональної аквакультури / Н. В. Божко // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 35-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |