Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Берник І. М. Вибір алгоритму управління процесом баротермічної обробки харчової сировини в тепловій камері з аеродинамічним нагріванням / І. М. Берник, І. В. Коц // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 14-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Берник І. М. Вибір алгоритму управління процесом баротермічної обробки харчової сировини в тепловій камері з аеродинамічним нагріванням / І. М. Берник, І. В. Коц // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 14-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |