Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Берник І. М. 
Вибір алгоритму управління процесом баротермічної обробки харчової сировини в тепловій камері з аеродинамічним нагріванням / І. М. Берник, І. В. Коц // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 14-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_4
  Повний текст PDF - 333.52 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Берник І.
  • Коц І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Берник І. М. Вибір алгоритму управління процесом баротермічної обробки харчової сировини в тепловій камері з аеродинамічним нагріванням / І. М. Берник, І. В. Коц // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 14-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського