Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Берегова Т. А. Використання SWOT-аналізу для побудови стратегії управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств в одеському регіоні / Т. А. Берегова // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 207-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Берегова Т. А. Використання SWOT-аналізу для побудови стратегії управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств в одеському регіоні / Т. А. Берегова // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 207-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |