Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Шпак М. С. Визначення параметрів штифтових робочих органів машини для замішування тіста / М. С. Шпак, О. М. Гавва, О. О. Чепелюк, І. М. Литовченко, О. М. Чепелюк // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 199-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шпак М. С. Визначення параметрів штифтових робочих органів машини для замішування тіста / М. С. Шпак, О. М. Гавва, О. О. Чепелюк, І. М. Литовченко, О. М. Чепелюк // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 199-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_22. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |