Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Шпак М. С. 
Визначення параметрів штифтових робочих органів машини для замішування тіста / М. С. Шпак, О. М. Гавва, О. О. Чепелюк, І. М. Литовченко, О. М. Чепелюк // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 199-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_22
  Повний текст PDF - 265.067 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шпак М.
  • Гавва О.
  • Чепелюк О.
  • Литовченко І.
  • Чепелюк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шпак М. С. Визначення параметрів штифтових робочих органів машини для замішування тіста / М. С. Шпак, О. М. Гавва, О. О. Чепелюк, І. М. Литовченко, О. М. Чепелюк // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 199-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського