Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Садупова Т. Б. Технология посола цельномышечных продуктов. Созревание мяса / Т. Б. Садупова, А. Дәулетханқызы, А. С. Әбілда // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 180-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Садупова Т. Б. Технология посола цельномышечных продуктов. Созревание мяса / Т. Б. Садупова, А. Дәулетханқызы, А. С. Әбілда // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 180-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_20. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |