Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Садупова Т. Б. 
Технология посола цельномышечных продуктов. Созревание мяса / Т. Б. Садупова, А. Дәулетханқызы, А. С. Әбілда // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 180-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_20
  Повний текст PDF - 202.16 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Садупова Т.
  • Дәулетханқызы А.
  • Әбілда А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Садупова Т. Б. Технология посола цельномышечных продуктов. Созревание мяса / Т. Б. Садупова, А. Дәулетханқызы, А. С. Әбілда // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 180-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського