Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Рудакова Т. В. Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтами / Т. В. Рудакова, А. В. Мінорова, С. А. Наріжний // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 147-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рудакова Т. В. Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтами / Т. В. Рудакова, А. В. Мінорова, С. А. Наріжний // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 147-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |