Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Рудакова Т. В. 
Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтами / Т. В. Рудакова, А. В. Мінорова, С. А. Наріжний // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 147-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_18
  Повний текст PDF - 346.172 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рудакова Т.
  • Мінорова А.
  • Наріжний С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рудакова Т. В. Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтами / Т. В. Рудакова, А. В. Мінорова, С. А. Наріжний // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 13. - С. 147-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_13_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рудакова Тетяна Василівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського